Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Spălăm bine copanele. Le condimentăm cu sare, piper și rozmarin. Dacă folosiți rozmarin proaspăt este bine să dublați cantitatea- cel uscat fiind mult mai puternic la gust. Le aranjăm într-o tavă de lut, ceramică sau yena. Le stropim cu zeama de la o lămâie și bere. Acoperim și dăm la cuptor pentru fix o oră la 180 grade C. După o oră scoatem capacul și le vom lăsa să se rumenească pentru 30-40 minute. Mărim focul la 220 grade. Se stropesc din 10 în 10 minute cu sosul din tavă.
Având un copan așa mare în farfurie, m-am gândit la o garnitură mai ușoară și anume o salată de castraveți murați.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult